Σωστή ρύθμιση μηχανής

Μία μηχανή για να βγάλει άριστο αποτέλεσμα στο φλιτζάνι, θα πρέπει να είναι σωστά ρυθμισμένη. Όταν εννοούμε ρυθμισμένη σημαίνει ότι η θερμοκρασία του νερού θα πρέπει να είναι συγκεκριμένη όπως και η πίεση του νερού στα σωστά bar. Αν δεν είναι αυτά σωστά τότε θα έχουμε πολύ άσχημο αποτέλεσμα στον καφέ και ακολούθως στην επιχείρηση μας. Αναλαμβάνουμε την σωστή ρύθμιση στον χώρο σας και συνεπώς να σας αναγνωρίσουμε το αν χρειάζεται η μηχανή σας καθάρισμα από τυχών άλατα που κατά καιρούς οι μηχανές είναι ευπαθής.

Συντήρηση - Αντικατάσταση οποιασδήποτε βλάβης

Η συντήρηση είναι το παν στις μηχανές και εμείς σας την παρέχουμε αλλάζοντας π.χ. φλάντζες στα group και σήτες που θέλουν αλλαγή.

 

Αναλαμβάνουμε Οποιαδήποτε βλάβη και αν έχει η μηχανή σας, ανεξαρτήτως μοντέλου, χρονολογίας και το πόσα group είναι η μηχανή σας, εμείς θα την αντικαταστήσουμε. Είτε είναι ηλεκτρονική η βλάβη, είτε είναι μηχανική, είτε είναι εξωτερική. Π.χ. Ηλεκτροβαλβίδες, πηνία βαλβίδας, βαλβίδες εξαέρωσης, εκτόνωσης, ασφάλειες, πλακέτες, σήτες group κ.τ.λ.π.

Καθαρισμός από άλατα

Ο λεγόμενος βαθύς καθαρισμός απαιτείται κάποια στιγμή διότι άλατα από το νερό που χρησιμοποιεί η μηχανή μένει στις σωλήνες, στο καζάνι, στα καρτούτσα, στα group με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να χαλάσει η ροή του νερού, συνεπώς η πίεση του νερού άρα και η στάξη του espresso μας. Συν η άσχημη μυρωδιά που πάει που αλλού? Στον καφέ του πελάτη μας...

Ολική ανακατασκευή μηχανής

Στην ολική ανακατασκευή μηχανής την αφήνετε πλήρως στα χέρια μας. Σε αυτήν την περίπτωση θα παραλάβετε την μηχανή σας ακριβώς όπως μια καινούρια. Εδώ κάνουμε όλα τα παραπάνω. Λύνουμε όλη την μηχανή, την καθαρίζουμε από άλατα, αντικαταστούμε φλάντζες και λαστιχάκια. Αν υπάρχουν κάπου φθορές σε πλαστικά ή κουμπιά τα αλλάζουμε. Την βάφουμε αν χρειαστεί ξανά ή σε κάποιο άλλο χρώμα που θα μας προτείνουν οι ειδικοί. (Σε περίπτωση που θελήσετε εσείς κάποιο χρώμα, βάση με τα χρώματα που ταιριάζουν στην επιχείρηση σας, απλά μας το αναφέρετε). Επόμενη είναι η σωστή ρύθμιση μηχανής, το κλείσιμο της και η δοκιμή πριν την παραλάβετε.

Please reload