"Το ταλέντο αρχίζει τα ωραία έργα, αλλά μόνο η δουλειά τα ολοκληρώνει."    Joseph Joubert  (1754 - 1824)

ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ
ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΕΜΕΙΣείμαστε

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΩΝ espresso

 

 Η Dayo Hellas Service εδρεύει στην Ελλάδα, καθώς είμαστε Ελληνική εταιρεία, και δραστηριοποιείται στον χώρο του καφέ και κυρίως στα μηχανήματα παραγωγής του espresso από το 2010. Έχοντας την εμπειρία και τις γνώσεις του espresso, καθώς και των μηχανημάτων παραγωγής του, από μέρη και εταιρείες της Ιταλίας, σας παρέχουμε εδώ και χρόνια τις καλύτερες και τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες όσο αναφορά το service μιας μηχανής espresso, ή μύλου άλεσης.

 

 

Η Dayo Hellas Service ασχολείται αποκλειστικά με τις επισκευές μηχανών espresso, το service, τις ολικές ανακατασκευές, τις πωλήσεις μηχανών και τα ανταλλακτικά.

 

 

Οι τεχνικοί μας με την εμπειρία τους και τις γνώσεις, που έχουν εκπαιδευτεί από μεγάλες εταιρείες μηχανών στην Ιταλία, μπορούν να επισκευάσουν κάθε μηχανή ανεξαρτήτως μάρκας, μοντέλου, χρονολογίας και αριθμό group.

 

 

Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε στο service και στην ολική ανακατασκευή μιας μηχανής espresso, τα εισάγουμε μόνο από συνεργάτες μας στην Ιταλία, καθώς είναι μόνο γνήσια για την καλύτερη μακροπρόθεσμη λειτουργία της μηχανής. 

The social media...
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Flickr Social Icon

Dayo Hellas Service Ο.Ε.

La Spaziale coffee machines

Λεωφόρος Θηβών 477

Αιγάλεω, 12243

Ελλάδα, Αττική

TEL: 213.0322607 / FAX: 210.5983141

dayohellasservice@gmail.com

© 2020 by RG Web Design. Proudly created for Dayo Hellas Service