"Το ταλέντο αρχίζει τα ωραία έργα, αλλά μόνο η δουλειά τα ολοκληρώνει."    Joseph Joubert  (1754 - 1824)

Επισκευές μηχανών espresso Αθήνα
ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ
ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΕΜΕΙΣείμαστε

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΩΝ espresso

 

 Η Dayo Hellas Service εδρεύει στην Ελλάδα, καθώς είμαστε Ελληνική εταιρεία, και δραστηριοποιείται στον χώρο του καφέ και κυρίως στα μηχανήματα παραγωγής του espresso από το 2010. Έχοντας την εμπειρία και τις γνώσεις του espresso, καθώς και των μηχανημάτων παραγωγής του, από μέρη και εταιρείες της Ιταλίας, σας παρέχουμε εδώ και χρόνια τις καλύτερες και τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες όσο αναφορά το service μιας μηχανής espresso, ή μύλου άλεσης.

 

 

Η Dayo Hellas Service ασχολείται αποκλειστικά με τις επισκευές μηχανών espresso, το service, τις ολικές ανακατασκευές, τις πωλήσεις μηχανών και τα ανταλλακτικά.

 

 

Οι τεχνικοί μας με την εμπειρία τους και τις γνώσεις, που έχουν εκπαιδευτεί από μεγάλες εταιρείες μηχανών στην Ιταλία, μπορούν να επισκευάσουν κάθε μηχανή ανεξαρτήτως μάρκας, μοντέλου, χρονολογίας.

 

 

Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε στο service και στην ολική ανακατασκευή μιας μηχανής espresso, τα εισάγουμε μόνο από συνεργάτες μας στην Ιταλία, καθώς είναι μόνο γνήσια για την καλύτερη μακροπρόθεσμη λειτουργία της μηχανής. 

Επισκευές μηχανών espresso Αθήνα