Ηλεκτρονικός μύλος άλεσης - on demand

E6P

ø 64 Flat burrs

Ένας, full-size, on demand μύλος άλεσης για εξοικονόμηση χώρου.

Για να δημιουργηθεί η νέα κομψότητα του E6P, ανασχεδιάτηκε κάθε εξωτερικό στοιχείο και μηχανισμός, για ακόμα πιο ακριβής και άνετη χρήση, κατάλληλη ακόμα στις πιο φορτωμένες συνθήκες εργασίας.

"ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ"

Σταθερός μηχανισμός κοπής (steady lock grinder)

 

Αυτό το σύστημα, μοναδικό στον κόσμο, εξασφαλίζει σε κάθε κατάσταση εργασιακής πίεσης μια σταθερή απόσταση μεταξύ των μαχαιριών, επιτρέποντας την διατήρηση της επιλεγμένης άλεσης.

"ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ"

Δυνατή σκέψη

Εξωτερικό ελαφρού κράματος, ασύγχρονος κινητήρας με ασφάλεια θερμικής αποσύνδεσης και πολυκαρμπονική σκάφη. Κατασκευασμένο από τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα υλικά.

"ΕΚΤΕΛΕΣΗ"

Λειτουργία hands-free

Η βάση για το κλείστρο, η οποία είναι εύκολο να προσαρμοστεί καθ' ύψος ανάλογα το μέγεθος του, επιτρέπει τη ρίψη των δόσεων του καφέ κατευθείαν στο κλείστρο, χωρίς να χρειάζεται να το κρατάτε κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

"ΕΞΥΠΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ"

Εργαστείτε καλύτερα

Η εξαιρετικό μικρό μέγεθος παρέχει άφθονο χώρο εργασίας, ενώ σας επιτρέπει επίσης να συμπληρώσετε ή να αλλάζετε εύκολα τον καφέ σας (π.χ. από τον κανονικό σας σε decafeine και το ανάποδο ή διαφορετικές ποικιλίες), καθώς στον κάδο υπάρχει ασφάλεια για να τον κρατάει όταν θέλετε να βγάλετε τον κάδο. 

The social media...
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Flickr Social Icon

Dayo Hellas Service Ο.Ε.

La Spaziale coffee machines

Λεωφόρος Θηβών 477

Αιγάλεω, 12243

Ελλάδα, Αττική

TEL: 213.0322607 / FAX: 210.5983141

dayohellasservice@gmail.com

© 2020 by RG Web Design. Proudly created for Dayo Hellas Service